Jack O´Connor Lucker 1.
Počet príspevkov : 12 Join date : 05.04.2013
| Predmet: Jack O´Connor Pi apríl 05, 2013 12:39 pm | |
| Vždy vyjde slnko vždy! A vždy ak vyjde, tak prinesie zo sebou úsvit. A ten úsvit, ktorý prerazí čierne mračná zloby a tmy, vždy zo sebou prinesie nádej! Ja som to zažil, verte mi. Bol som sám v tme, myslel som že už umriem, ale prišiel! Prišiel úsvit a nádej v podobe mojej sestry. Volám sa Jack, a mám ten najväčší poklad na svete! Svoju staršiu sestru. Moja ségra? Ona je vééľky hrdina, ktorý ma ochráni, a aj celý svet! Verím že sa zbaví tých Zombie. Mám ju rád, naozaj veľmi rád, a môj sen je vyrásť, predbehnúť ju, aby som mohol chrániť ju, tak ako ona chráni mňa. To je môj sen! Viete, pre mňa je Gi všetko, je to posledné čo ešte mám, a nechcem o ňu viac prísť. Pretože vždy keď som z ňou, cítim sa v bezpečí, a viem, že aspoň niekomu môžem veriť. Že má rád aj mňa. Osobné Informácie... ~Meno a priezvisko~ Jack O´Connor ~Prezývka~ Á~chan ~Vek~ Sladkých 15 ~Dátum narodenia~ 28.7 ~Krvná skupina~ 0 ~Pohlavie~ Chlapec ~Klan/Rod~ Pochádza z obyčajnej rodinky/Ségra Gi! ~Územie narodenia~ Škótsko ~Súčasný pobyt~ Stronghold ~Povolanie ~Zavadzia všade kde môže ~Rank~ Lurker (Level 1) ~Výška~ 160 cm ~Váha~ 49 kg Vonkajšie a vnútorné črty...
Jeho vzhľad je obyčajný vzhľad obyčajného pubertiaka v neobyčajnom svete. Je to nie príliš vysoký a už vôbec nie statný mládenec, skôr naopak, so šticou špicatých hnedých a neposedných vlasov, a nádherne zelenými očami, ktoré sa zdá až svietia, založenými na nádherne symetrickej tvári, ktorú pod očami lemujú dobre vsadené pehy, a pár piercingov, zasadených do úst, prebíjajúce spodnú peru z oboch strán. Je jasné že je úplne iný ako jeho staršia sestra Gi, možno preto sú u nich niekedy tak vypäté vzťahy. Nezdá sa, ale nato akú má povahu hrdinu, je tu dôvod prečo sa musí jeho staršia sestra o neho starať. Takmer neje, čo dospelo k jeho naozaj veľmi nízkej výške, a naozaj abnormálne malej hmotnosti.
Jeho povaha, no to je trochu komplikované. Nemá nijak špecifickú povahu, je to jednoducho pohodár, ktorý si z ničoho nerobí ťažkú hlavu, pretože žije pravidlom.. „Čo mám zo smútenia, tým iba ublížim iným.. Veď úsmev je to najkrajšie, čo môžem darovať.“ Už z tejto vety vám musí byť jasný aspoň prvý charakter Jacka. Je to milý a pomerne dosť slušný, tiež by sa dalo povedať že uke chalan, trochu rebel, ale čo, v takomto veku sa niet čomu diviť, pretože rešpektovať autority dokáže, ale s hlasným hundraním, aký je tento svet k nemu nespravodlivý. Rebeluje hlavne voči svojej sestre, paradoxne je jediná koho počúva na slovo. Napriek všetkej slušnosti je to spoločenský chlapec, keď má pri sebe svojich blízkych, ktorým môže dôverovať, nemá strach uvoľniť a rozkecávať sa aj do nemoty, no v spoločnosti cudzích ľudí je pomerne opatrný, aj keď začína témy a je rozkecaný, dáva si pozor aby sa nepreriekol. Áno, je trochu, niekedy trochu dosť hanblivý chlapec, čo je až divné nato, aký dokáže byť medzi ľuďmi veselý, vtipný a roztržitý. Ako jedinú na celom svete, je len ona, jeho staršia ségra, jediná ktorá dokáže prelomiť jeho bariéru, ktorú si vypestoval, masku v ktorej je tak trochu veľmi veselý blázon. Bariéru voči ľuďom, preto tá hanblivosť, aj keď o tej bariére nikto nič nevie a všetci vidia ako je stále veselý, bezproblémový, a stále sa snaží každému pomôcť aj za cenu života. Preto od svojej sestry dostal anime prezývku, Naruta, ktorého ako malý sledovali. Á~chan, a znamenal to preklad anjela. Je trochu viac urážlivý, ale vážne ho dokáže uraziť len jeho sestra, to nič nemení sa na tom, ako vie rýchlo odpustiť alebo sa spamätať. Má rád prírodu, to je hneď jasné, ale aj zábavu s kamarátmi, miluje sledovať anime, je to taký snílek, ktorý verí vo veľké činy hrdinov. Verí že raz zmení tento skazený svet k lepšiemu, prinesie nádej do všetkých ľudských srdcí, stane sa hrdinom, ktorého tento svet potrebuje! No čo neznáša sú povrchný a arogantný ľudia, ktorý si myslia že ak majú viac moci, môžu všetko. Neznáša to, protiví sa mu to, preto neraz sa dostal do krížku s mocnejšími a neraz ho musela sestra vyťahovať z brindy, do ktorej sám, schválne a plne si uvedomujúc vstúpil. Nemá rád tých ľudí ktorý hľadia navonok, nevediac čo sa skrýva dnu, ale to je všetko, ako bolo spomínané, je to pohoďák, nevadí mu takmer až na toto nič. Dokonca ani on sám mu nevadí, dostal aj prezývku „najväčší ignorant voči sebe samému..“ Pri svojej honbe ku šťastiu ostatných, nehľadí na svoje zdravie a svoje potreby, má naozaj extrémnu vôľu, a niekedy až príliš pevné telo, ale keď počas zlej nálady chodí behať po vonku, keďže zvýšený adrenalín mu pomáha, napriek tomu že aj sneží, že sa zraní, je mu to jedno. Hlavne že sú šťastný ostatný, keďže jeho sebavedomie je príliš nízke, takmer až nulové, myslí si že on si šťastie nezaslúži, preto pomáha iným, pomáha každému! Schopnosti...
Medzi Jackove dá sa povedať aj špeciálne schopnosti, ktoré ovláda len a len on, ani sám nevie vďaka čomu, možno vďaka krvi, možno bol naozaj nakazený a nakoniec to u neho neovládlo, je, jeho extrémne zvýšená výdrž. Áno, jeho výdrž dosahuje extrémne nadľudské hodnoty, ktorým sa nedokáže vyrovnať ani cvičený vojak, ba dokonca, nikto na svete nemá zásobu výdrže ako Jack. Dokáže vydržať naozaj veľké množstvo rán, uštedrených od hocikoho, čo vyústilo aj v bojový štýl ktorý si zvolil, je schopný behať míle a míle bez jedinej zastávky, dňom i nocou, ak to potrebuje. Čo sa týka boja, na energiu, k zemi nepadá ako prvý, je schopný vyvinúť také množstvo adrenalínu, že aj keď sa zdá že by mal byť na pokraji smrti, vstane a bojuje ďalej, od čoho sa dá rozpoznať aj jeho reakcia na zombie krv, ak ho náhodou nakazí. Je naozaj nutné, aby Jacka nakazili viac krát za sebou v krátkom intervale, inak je možné že jeho telo vydrží nápor tejto genetickej mutácie a nič mu to nespôsobí.
Medzi jeho obyčajné schopnosti patrí jeho základ v samurajskom bojovom umení, pre ktorý je nutný podstúpiť naozaj tvrdý tréning, a musí mať dosť pevné telo, výdrž a vôľu, čo sa zoskupuje u ľudí naozaj zriedkavo, ba až vôbec, a nie už v takých časoch v akých sme. Predsa len u Jacka sa tieto 3 skupiny spojili čo dopomohlo k obnoveniu starého štýlu boja s katanou. Ďalej jeho dosť dobrá streľba s lukom, na ktorú sa ďalej špecializuje, aj keď nosí pri sebe pištoľ ktorou zastrelil svojich rodičov, nerád ju používa, a vlastne už vôbec nie, keďže mu ju Gi zhabala. A posledná, a možno naozaj užitočná, je vďaka mnohým simulátorom zvládnutá jazda na aute alebo motorke. Minulosť...
10 rokov po narodení malej Gi, sa to všetko, napriek snahe „ochranných“ prostriedkov, zopakovalo. Ranná hmla sa usádzala na celom vidieku, nebolo vidieť ani na krok, a tak hradba hmly, nedovolila nikomu na vidieku z malého vidieku v centrálnej časti Škótska, kde bola naozaj nádherná príroda, tak čistá a voľná, že sa do nej časom Jack zamiloval, ale to predbieham. A ani poriadne takto zavčasu vychádzať, teda ak nechcel naveky blúdiť ulicami ponorených v tme. Ale to som odbočil.. Napriek tomu, aké hnusné počasie bolo vonku, v toto ráno sa malý Jack dostal na svet. Všetci vieme ako sa ľudia rodia nie? A tak isto, sa narodil Jack, za sprievodu malej búrky, ktorá rozohnala hmlu, ale aj určila osud tomuto dieťaťu. Malému, hnedovlasému chlapcovi s rovnako nádherne zelenými, ktoré si vydobyli miesto v srdci jeho rodiny, zahrnuli ho láskou a jeho príbeh začal.
V mladosti bol Jack viac hyper ako je teraz. Naveky živý, neposedný a až príliš aktívny. No aký bol počas „mladosti“ ? Ako normálne dieťa, aktívne, čo mu prišlo do ruky, obvykle neskončilo dobre, čo mu pod ruky neprišlo, rodičia pevne zamkli. Vo chvíli keď stratil v záchode drahé rodinné šperky, každý vedel, že ho treba zavrieť do postieľky! No nie Jacka, on chcel predsa skúmať ten veľký a neprebádaný svet, a tak ako hrdina z dávnych vekov, opustil hranice bezpečia svojej izby, a začal napodobovať sestru, sestru ktorá sa mu už v tak mladom veku stala vzorom. Mocný a veľký a malý Jack závidel. Nezávidel jej ale v zlom, prial jej všetko dobré, mal ju rád, a jasne to dával najavo. A tak neposedne sedel pri prahu dverí a pozoroval ju, stále bol pri nej a domáhal sa jej pozornosti, bol príliš OTRAVNÝ, aj keď to brala inak, s bublifukom tvorila bublinky, ktoré sa mu strašne zapáčili, a rád trávil čas naháňaním týchto presvitajúcich guličiek po záhrade. A Gi mu to dopriala, veď čo neurobí pre svojho bratríčka (xP). Vtedy sa u neho objavila náchylnosť na bublinky, a jeho úchylka na Hugy. A takto Jack rástol, v tieni jej veľkej sestry, ktorá sa stála pýchou rodiny, jej vzdelanie, jej pokojná povaha, bola proste dokonalá. Nie otravný a príliš hyper Jack. Ale jemu to nevadilo, bol rád že ju má, pretože len vďaka nej a jej starostlivosti prežil šťastné detstvo a prekonal najväčšiu prekážku svojho života.
Možno rok dozadu, presnejšie v jeho štrnástich, bol malý Jack sám doma. Už sa o neho sestra nestarala, tak ako doteraz, pretože len po dokončení svojej matury z domu odišla. Chcel ju nasledovať, naozaj ju zbožňoval, ona jediná ho z celej rodiny mala rada, ona jediná mu venovala pozornosť a starala sa o neho, keďže jeho rodičia ho z neznámych príčin radi nemali. Ale šla, šla svojou cestou, svojím osudom, a tak Jack ostal sám. Naozaj ho odchod jeho sestry bolel, ale to ešte nevedel, čo sa stane. Za tie roky si zvykol, Gi chodila domov na rôzne sviatky, a príležitosti, ale už to nebolo ako kedysi. Vzhliadal k nej, predsa len mala o 10 rokov viac, možno preto. Vždy keď prišla, bol šťastný a vždy keď odišla, bol smutný. Ale to nevedela čo sa stalo, keď pribehla domov, po správach, v ktorých viedli vyhubenie vesničky v Škótsku, presne v tej, kde bývali ako mladý! Vietor ovieval staré ošarpané a zničené dvere od domu, ktoré ale blokovali mnohé staré a rozbité zbytočnosti, kedysi patriace domu, do ktorého Gi potrebovala vstúpiť. Temnota, to šlo zaznamenať po príchode, keď sa kúsky starých fotografií ešte viac rozlamovali pod jej nohami, celý dom bol obrátený hore nohami, a dusno, naznačovalo, že tu už dlho nikto nebol. Ba dokonca sa mohla aj vzdať pátrania, keby nezazrela na chodbe stojacu osobu. Osoba, plakala? Áno, bol to malý Jack, celý od krvi ale nie vlastnej, psychicky zrútený, to šlo hneď spoznať, podľa vydeseného výrazu tváre, a sĺz ktoré mu bez prestávky stekali z tváre. To však nebolo podstatné, keď v trasúcej ruke zvieral pištoľ, ktorou mieril na Gi, a vedľa neho, vedľa jeho až na kosť vyhladovanej postave, ležali dve mŕtve telá na pokraji rozkladu. Telá, ktorých tváre sa až desivo podobali dvom žijúcim osobám v miestnosti. Tváre, ktorá až príliš dobre Gi poznala, to oni, ju stvorili. Tváre ich rodičov. Barikáda, pištoľ, známky po boji, a vydesený Jack, ba dokonca aj zhnité tváre rodičov jasne napovedali.. že vlastný nakazený rodičia napadli svoje dieťa, Jacka, ktorý bol nútený ich zabiť. Dieťa, mal len 14, a musel otočiť zbraň proti vlastným rodičom. Tvár celá od sĺz a pokrytá krvou a špinou, teraz zo zdesením hľadela na Gi, spoznávala ju, ale Jack sa jej bál. Bál sa že dostali aj ju, a prišla ho zabiť. Vlastná sestra, ktorú nadovšetko miloval, a dostali ju. To nemohol, to nešlo! Hlaveň pištole zmenila smer, a pomaly sa od Gi začala otáčať ku chlapcovi, Jack mal v pláne zabiť sám seba, byť svoju sestru, nedokázal. Celý uplakaný, s triaškou zaželal Gi všetko dobré a stlačil púšť.. ... Posledné čo si pamätal bolo ako sa prebral v teple. Nevedel čo sa to deje, ale pootvoril jedno oko, a to čo uvidel mu vyrazilo dych, keď pred sebou zahliadol Gi, ktorá kľačala pred ním, pričom ho objímala. To ona bolo to teplo ktoré cítil. Nechápal, ale videl, zbraň už v ruke nedržal, bola odhodená preč. A keď jej hľadel do tváre, nevidel v nej to čo v rodičovskej, videl tam nádej, svetielko dobra, videl v tom záchranu zo všetkého zla a pekla čo si tu prežil. Vrátila sa! Nový prúd sĺz sa nanovo pustil, a malý Jack tuho objal sestru. Preniesol na ňu celú svoju váhu, všetky starosti razom padli, a on sa cítil tak ľahký a tak v bezpečí. Hlavu si položil na jej rameno, a v tichosti zaspal. Čo sa odohralo ďalej? Niekde s Gi dopočula o Strongholde, kde doteraz žili nejaký preživší pod vedením krutoprísneho, ultra démonsky úžasného Ghosta. Viac jej netrebalo, predo Jacka odviedla do pevnosti, kde sa spolu usadili. Z Gi sa stal za ten krátky čas Comando, zatiaľ čo Jack, dosiahol puberty! Spoznal každého v Strongholde, a s každým zadobre vychádzal, keďže vniesol trochu úsmevu do pochmúrnej atmosféry, a ukázal nádej, že ďalej bojujú aj taký mladý. A čo ďalej? To sa uvidí v hre, malý Jack má ďalej v pláne oslobodiť ľudstvo od zombíkov, má to však háčik, Gi mu to nechce dovoliť..
Vybavenie...
- Vybavenie:
Ako už bolo spomínané, Jack je doslova zaľúbený do lukov, to sa odráža aj v naozaj zvlášnej podobe tohot presne na mieru vytvoreného luku, ktorý patrí k tým "menším". Napriek tomu je jeho účinnosť smrtiaca, keďže Jack dokáže strieľať z Luku neuveriteľne rýchlo aj viac striel naraz. Ďalej k tomu patrí tento skvele vyvážený a presne tiež na mieru jeho majstrom vytvorený, ručne podotýkam, samurajský luk, dvojča jeho samurajského meča. A ako posledný zo zbierky tento v Anglicku vytvorený luk, ktorý stál nemalý majetok. Vždy totiž zo sebou nosí ten najväčší tulec, s jeho výdržou dokáže uniesť viac šípov, pretože Samurajské sú vytvorené na nosenie na chrbte, ale aj na boku a sú kvalitne ľahké. K jeho výbave patrí neodmysliteľne aj staré samurajské brnenie jeho majstra, ktorý mu ho zanechal po svojej smrti. Dokáže toho zniesť dosť, neváži veľa, ale nechráni celé telo, len tie najdôležitejšie miesta. Posledná neživá vec ktorú vlastní je jeho katana, jeho druhá duša, ako ho nazval majster. Tento ľahký kov, ktorý je na pohľad krehký, nejde zlomiť. Ničím! Je vyrobený z neznámeho samurajského materiálu, potretý nehrdzavejúcou zmesou, preto samurajovia majú jeden meč na celý život, a umrú spolu s ním. Jack ale aj vlastní malú opičku ktorú nazval Barbadosa. Stále je s ním na jeho ramene, zachránil túto opičku z trosiek horiaceho domu, a tá sa k nemu naviazala. Má ju rád, ale nie tak ako svoju sestru Gi^^
| |
|