Posledná téma | » Mesto tieňovSt september 04, 2013 7:07 am pre SuShi» Wolfik (konci)Št apríl 25, 2013 10:14 pm pre Alone Wolf» Zbrojnice, střelnice, cvičištěPo apríl 22, 2013 11:32 pm pre Lucy Salvatoria» Byt č. 14 - Jacka a GiSo apríl 20, 2013 9:29 pm pre Jack O´Connor» Sektor č.1 - MetropolaSo apríl 20, 2013 4:26 am pre Cornelia Blackwood» Alexander Evans (FIGHTER)St apríl 17, 2013 6:32 am pre SuShi» Hangár MCRIUt apríl 16, 2013 7:29 pm pre Face» Sushi, AdminPi apríl 12, 2013 4:23 am pre SuShi» Nepřítomnost/AbsenceŠt apríl 11, 2013 8:15 am pre Salazar» Vstup --> Matris Base Št apríl 11, 2013 7:37 am pre Marry |
|
| Hangár MCRI | |
| | |
Autor | Správa |
---|
Ewok Pilot/Operátor č.3
Počet príspevkov : 66 Join date : 25.03.2013
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 3:16 am | |
| Ewok
Převezmu si kotvení prvního listu a začnu ho napojovat na hydrauliku. Dobrá narážka... škoda žes mě zastihl ve špatné náladě, jinak bych se i zasmál. Když tak dobře znáš sourozence, tak jistě víš že ten, kdo by sáhnul na mojí sestru, se vzápětí podívá do hlavně mého Siga... | |
| | | Adrian Blade Lucker 1.
Počet príspevkov : 25 Join date : 04.04.2013
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 3:17 am | |
| Ja som si len vypočul všetko čo hovoril a pozorne počúval. Nijak som sa k tomu nevyjadroval len po tom ako povedal že mám ísť za ním som len prikývol hlavou a vydal som sa teda za ním ako chcel. Nevedel som kam presne sa ide ale šiel som. Heh ... to by nebolo asi moc šancí na prežitie keby nás tam vyšle. Potvrdil som si v hlave čo hovoril ale nemal som k tomu čo povedať tak či tak. | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 3:18 am | |
| Bryan Srdečně jsem se zasmál. "Děláš si legraci? Koukni na moje ruce, dyť bych jí vymačkal jak citrón. Ne, chlape, tohle je ta poslední věc, na kterou v tomhle podělanym světě myslim...Hele, co myslíš, že Wesker udělá s těma třema?" |
| | | Ellie Berry Medik 2.
Počet príspevkov : 27 Join date : 04.04.2013 Age : 29 Bydlisko : Všade možne :)
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 3:27 am | |
| Chytila som Shey za ruku a jemne som jej ju stisla. Pozrela som sa na človeka. "Súhlasím." Povedala som jednoducho a keď som si všimla že na Shey namierili zbrane tak som mala strašnú chuť šmariť po tom človeku svoju kvetinku, tak pekne by sa mu zabodla do hlavy. Síce by nás zabili ale pred smrťou by som mala aspoň krásnu poslednú spomienku. Trabant Shey položil hlavu na kolená a jemne do nej štuchal, chcel ju upokojiť. Rovnako ako ja. Vodu? Od vás? Heh, samozrejme. Pomaličky som pomohla Shey zdvihnúť sa a Trabanta som pevne chytila za vodítko. "Vďaka." Povedala som ešte, nedá sa povedať či to bolo povedané chladne alebo unavene. Ale poďakovala som. Nechcem tu zostávať už ani minútu navyše. Ešte by mi mohla jeho výsosť ukázať odkiaľ si vezmem tú vodu... ktorú piť aj tak nebudem. Vodítko od Trabanta som si priviazala jednou rukou k opasku a pevnejšie som chytila Shey. Nohu nesmie namáhať, pokiaľ sa jej zapáli tak skončila. Bolelo by to ako čert. | |
| | | Ewok Pilot/Operátor č.3
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 3:39 am | |
| Ewok
Taky fakt... dotáhnu hydrauliku listu a začnu ho upevňovat do čepu. Těžko říct. Možná je tu nechá, ale jestli, tak si užijou pěknou lékařskou prohlídku. Ale myslím si že podstoupí radši doktořinu než si jít ven zaběhat se zombama. Jen blázen by odtud chtěl odejít, když ví že to je nejbezpečnější místo vůbec... | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 4:29 am | |
| Bryan "Pravda, ale Wesker je magor. Nikdy nevíš, kdo se mu bude hodit a kdo ne. Někdy mám pocit, že mě posílá na mise, ze kterejch bych se neměl vrátit...ale to asi každýho." Albert Wesker Dva vojáci vzali dívky do jedné z místností, kde bylo mimo jiné i umyvadlo, byla to nejspíš nějaká údržbářská místnost, ale i ta vypadala čistší než cokoli v tomhle zpropadeném světě. Já jsem mezitím došel s Adrianem zpět do hangáru. Podíval jsem se na Bryana a Ewoka, jak opravují tu úžasnou mašinu, a nechal jsem Adriana, ať se trochu pokochá pohledem na naše letadla a transportéry. "Nemohu ti dát katanu, ale cestou do Strongholdu je velké nákupní centrum, kde se dřív drželi přeživší. Býval tam svět nožů, takže je velká šance, že tam na katanu narazíš. Nečekej ale žádný zázrak...Spoléhám na tebe, že těm dvěma zabráníš, aby cokoli prozradili Strongholdu. Nejsme sice nepřátelé, ale nemám žádný zájem na tom, aby věděli o našich obranných mechanismech a interiéru téhle základny. A teď, když dovolíš, by se ti jeden z našich pracovníků podíval na sítnici a vyfotil tě. Fotku dáme do počítače a naše obránné mechanismy tě pak rozeznají od přeživších...a nezabijí tě. Jestli to ale použiješ proti nám, osobně tě rozpářu, jasné?" |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 5:10 am | |
| Hneď ako nás odviedli preč tak som si dala dolu šatku z krku a prešla som k umývadlu, pustila som kohútik a chvíľku som počkala pokiaľ potečie ľadová voda. Naliala som ju na šatku a prešla som k Shey ktorú som posadila na stoličku v miestnosti. "Nemala si to robiť... už nikdy nevystavuj svoj krk kvôli mne... sľúb mi to, Shey." Poviem jej a pozriem sa na jej nohu. Rozviažem obväz a zhrozím sa, pustila sa jej krv ale nie je to tak hrozné. Lieči sa to. Dios, odľahlo mi. Kľakla som si na zem a nohu som jej začala čistiť, nič iné čo by bolo čisté som nemala pri sebe tak som musela použiť svoju šatku. V tom strongholde ju vyperiem pokiaľ to bude možné. Nohu som jej znova pevne zviazala a na obväz som dala ešte aj ďalší obväz, pre istotu. "Mám podrezaný jazyk, to si si mohla všimnúť... a keď sa mi niekto nepáči tak to najavo dám... ale nedovolím aby niekto trpel kvôli mne Shey, rozumieš mi? Nemusíš so mnou ísť pokiaľ nechceš... ale pokiaľ so mnou pôjdeš tak sa postarám o to aby sa ti nič nestalo... Do Strongholdu ťa spolu z Trabantom dostaneme, a dostanem tam aj Adriana či sa mu to páči alebo nie. Sľubujem." Usmiala som sa na ňu, šatku som hodila do ruksaka a nabrala som si do fľaše vodu. Napila som sa z kohútika, musela som. Hneď nato som si ale musela vziať lieky a tak som to urobila. Tri hodiny po tom ako ich mám správne brať. Mierda. "Kto vie... možno sa na teba nalepia moje nadávky..." Zasmiala som sa a pretrela som si spotené čelo. | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 5:44 am | |
| Ewok
Ať si je jakej chce. Dokud mám svojí sestru a tenhle stroj, tak je mi to jedno. Naopak jsem rád že létám pro vás, protože až bude všechno po všem, tak budu moct říct že jsem něčemu přispěl a ne jen přežíval jako ostatní... řeknu a dotáhnu poslední úchyt listu. Silně s ním zacloumám a když vidím že se ani nehne, uchechtnu se. Přelezu na druhou stranu rotoru a zavolám na Bryana: Můžeš podávat ten druhej... | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 5:55 am | |
| "Tak pokúsim sa spraviť čo bude v mojích silách ale určite berte tak že nemôžem u nich byť celú dobu." Povedal som to smerom k tomu aby som na ne dal pozor ale proste to sa len tak ľahko nedalo ustrážiť ani za normálnych okolností a podľa mňa by oni dve nemali niečo také hovoriť. Aspoň z vďačnosti za to že nás zachránili pred smrťou. A cena za život je naozaj vyššia a on len chcel aby niečo neprezradili. Potom som ale šiel za tým človekom čo mi povedal aby som si nechal odfotiť a spraviť všetko čo teda bolo potrebné. Bol som rád že mi dal vlastne takúto výhodu. Do toho sveta nožou sa nejako budem musieť dostať .... "Inak to miesto kde si môžem nájsť Katanu. Tá je vlastne medzi tým strongholdom?" Opýtal som sa ešte dodatkovo. Jediné čo mi ale tak trocha vadilo bolo to že som tu zdržoval tie dve lebo sa im tu nepáčilo. Ale ak som mal nejaký zámer tak som si šiel po tom čo chcem. Predsa len nikdo na vás neberie ohľady a vždy máte len to čo si vydobijete vlastnou rukou. | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 6:40 am | |
| Bryan "Jo..." odvětil jsem a podal mu druhý list. "Mně je ejdno, pod kým jsem, ale myslím, že s tímhle arzenálem máme mnohem větší šanci na přežití. A je to větší zábava." Albert Wesker "Mohl bys jim zkusit naznačit, aby se o tom nezmiňovali. Prostě jste přišli z vesnice do města, to jste přešli a došli jste do pevnosti. Obchoďák najdeš, když na náměstí odbočíš vpravo. Přes hlavní náměstí půjdeš určitě, je to jen lehká zastávka. Všechno budeš mít v mapě. Teď už vás nechám jít. A jen taková drobná rada: Ellie vás nechá všechny chcípnout jen kvůli své tvrdohlavosti. Nedej na její názory. Nevím, jak dlouho ji znáš, ale s ní rozhodně nejsi v bezpečí..." Řekl jsem poslední věc. Pak jsem došel do místnosti s umyvadlem. "Stráže vás vyprovodí ven. Tady je mapa. Je v ní označené nákupní centrum a Stronghold. Také jsou tam zakroužkované oblasti, kterým se vyhněte za každou cenu. V jedné jsou mé jednotky, v druhé a třetí mutanti. Vaše šance jsou malé, ale jsou, tak je nezahoďte, nemám zájem na tom, aby mi tu pobíhalo o tři mutanty víc..." Pak jsem odešel do pracovny. Jakmile dokončíte práci u umyvadla, stráže vás vyvedou hlavním vchodem ven (můžete si všimnout obranného systému, elektrického plotu a celkové honosnosti budovy), dojdou s vámi sto metrů od budovy a tam se otočí a odejdou zpět. //přesun |
| | | Sheyla Minester Lucker 1.
Počet príspevkov : 21 Join date : 28.03.2013
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 7:14 am | |
| Na toho chlapa jsem pomalu ale jistě začínala být alergická. Přeci jen jsem se ale hodně bála, když na mě začali mířit. Poslouchala jsem ty jeho řečičky a opovrženě hodila hlavou. Byl to první člověk, u kterého jsem během několika minut poznala, že ho budu nesnášet. Přitom jsem vždycky měla ráda úplně každého. Už jsem měla té katastrofy plné zuby... Když mi Ellie pomáhala jít, snažila jsem se jít sama, abych ji nezatěžovala, vždyť už byla úplně vyčerpaná. V koupelně mi Ellie trochu promlouvala do duše. "Poslyš Ellie. Zapomněla si snad? Vždyť si mi zachránila život, takže ti dlužím. Hodně. K tomu mě ještě ošetřuješ. Bůh ví, co by se mi stalo, kdybych tě nepotkala..." Nemohla jsem si pomoct a objala jsem ji. To v té místnosti jsem udělala kvůli ní, ale také kvůli sobě. Už mě ten "pan dokonalej" vážně deptal. A vzhledem k tomu, že jsem neměla komu nadávat několik let, jsem to v sobě prostě neudržela. Bylo mi líto, že jsem zničila Ellie šátek, vytáhla jsem blok s tou nejtupější tužkou, jaká kdy byla spatřena, a zapsala si pár poznámek. Mezitím Ellie nabrala nějakou vodu. Kdybych měla nějakou nádobu nebo tak, taky bych si nabrala. Ale bohužel. Hlavně že jsem měla u sebe kraviny jako pásek plný laků na vlasy... "Tak jdem..." Vyšla jsem z místnosti a ještě se podívala, jestli jdou Ellie a Trabant za mnou. O Adriana jsem se nezajímala, jelikož tam brebentil s tim divnym... | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 7:25 am | |
| Keď sme sa nakoniec po tom všetci 3ja premiestili až pred bránu tam som zastavil a už ako Albert odtiaľ odišiel postavil som sa pred ne a jemne som sa uklonil."Prepáčte že som vás tu zdržoval, viem že sa vám tu nepáčilo a že ho nemusíte preto nechcem aby ste sa za to na mňa nahnevali. " Nemal som možno vyštudovanú školu ale bol som popravde naozaj dosť inteligentný a rozmýšľal som poriadne do predu a ja som mal nejaké plány ktoré som prezradiť nemohol lebo kto vie či vôbec niečo sa s toho stane. Porozhliadol som sa ešte a skrčil som sa na kolená pred Shey aby mi mohla vyskočiť na chrbát. Predsa len pred nami bola naozaj poriadne dlhá cesta až do strongholdu preto to takto bude lepšie lebo Shey by to sama neušla. A Ellie má v rukách mapu a zbrane preto je to takto najvýhodnejšie. Ak by som mal zbraň tak by to bolo iné šiel by som prvý ja a kryl by som ich. "V tomto svete si nemôžete vyberať s kým sa budete kamarátiť. Stačí sa na toto sídlo pozrieť a jedno viete určite ak by ste tu ostali prežijete. A ak si tu znepriatelíte proti sebe všetkých oni mohli spraviť to že na vás tie pokusy mohli robiť ešte na schváľ." Povedal som smerom k nim keď som kľačal na kolenách. Do teraz som sa k nim nevyjadroval ale dúfal som že pochopia čo som tým myslel a hlavne som dúfal že pochopia že ja som im nič zlé nechcel. A ak aj nie tak by to asi bola chyba. Prial som si byť niekedy vodcom a ak by som nedokázal si rozumieť s ostatnými asi by som to príliž nedokázal. Neviem prečo ale začínal som mať chuť si niekoho poriadne udrieť. Kto vie možno som si už aj prial stretnúť pred sebou nejakého zombieho.Možno on nieje taký zlý človek ale niekto musí byť vždy ten zlý ne? Prebehlo mi hlavou ešte medzi tým. Možno som sa zdal vďaka tomu moju správaniu teraz podradný ale ja som bol podráždený a zatiaľ som to dával najavo takto. Dúfal som že mi to čoskoro prejde lebo to dobre nedopadne a nie pre mňa ale možno pre tie dve lebo sem tam sa človek ak mu niečo veľmi chýba tak buchne a mne začínalo chýbať násilie. Hoc v ten deň sa strieľalo a tak v tedy som to nestíhal ani poriadne vnímať. | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 7:31 am | |
| Ewok
Začnu upínat druhý list na hydrauliku. Jestli chceš, vezmu tě někdy na přední sedačku a můžeš si z tý mrchy zastřílet... pokud se tam vlezeš... utáhnu si z něj. | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 7:42 am | |
| Popravde, bola som dosť prekvapená tým čo spravila ale objala som ju tiež. Pár krát som jej rukou prešla po vlasoch a potom som kráčala za ňou. Tohto miesta mám pokrk, ľuďom som sa tu poďakovala, nestačí im to? Odporúčali nás pred bránu a potom odišli. Povzdychla som si a vzala som si do rúk mapu. "Aaah, dobrosrdečné víly nám vyznačili kam ísť a kam nie? Oh, a tuto je obchod? Hmm~~" Hovorila som uštipačne a prezerala som si mapu. "Čo myslíte, koľko by mi za ňu dali niekde v osade?" Snažila som sa trošičku nadľahčiť situáciu ktorá už aj tak bola čierna. Potom čo povedal ale Adrian som mu mala chuť tak trochu vraziť. "Kto hovorí že sa s ním nechcem kamarátiť? Vieš ono niektorý ľudia by si zaslúžili objatie... okolo krku... lanom..." Pousmejem sa. Lieky mi účinkujú. Výborne. "Skúsili by sa ma nejakou striekačkou dotknúť a prisahám že sa radšej zabijem sama... som zvedavá ako sa ti snažil vymývať mozog... prezradíš mi to cestou?" Spýtala som sa nevinným hlasom. Potom si kľakol, čakal že si naňho Shey vysadne. Tse. "Ten chlap mi smrdí... celý ten tábor nevyzerá akoby sa v ňom ľuďom pomáhalo, to vidí aj sprostý." Povedala som potom skôr pre seba, Trabantove vodítko som si lepšie stisla na opasku a kráčala som podľa mapy tam kam máme ísť.
(Presun) | |
| | | Sheyla Minester Lucker 1.
Počet príspevkov : 21 Join date : 28.03.2013
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 8:03 am | |
| Všichni jsme došli před bránu - to bylo místo, kam nás ještě doprovodili. Dál jsme ale museli jít sami. Na Adriana jsem vrhla neutrální pohled a prohlásila : "Jen si šetři záda, já už to zvládnu sama." Jeho řeči jsem ani moc nevnímala. Už jsem o tomto místu nechtěla moc slyšet a už vůbec né o tom člověku. Na proslov Ellie jsem reagovala smíchem. Hodně mě to pobavilo. Po chvilce jsem ale zase zvážněla a stiskla pálku i nůžky. Každou věc v jedné ruce. Pročíla jsem si ofinu rukou, protože mi ji vítr přehodil do obličeje. Vzhůru do Strongholdu...
(Přesun) | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Po apríl 08, 2013 8:19 am | |
| Povedal som čo som povedal a nikomu som sa pchať do zadku neplánoval chceli byť nadudlané nech boli. Ja som teda vyrazil za nimi šiel som si po zadu. V hlave som si premýšľal ako by bolo najlepšie prejsť cez tie miesta. Akosi ma nenapadlo ako to bude možné spraviť to aby po nás nešiel žiadny zombie predsa len ich tam bude asi strašne veľa. Preto som v tichosti pokračoval v mojom dumaní. (presun) | |
| | | Face Pilot/Operátor č.3
Počet príspevkov : 54 Join date : 01.04.2013
| Predmet: Re: Hangár MCRI Ut apríl 09, 2013 7:54 pm | |
| "No to si jen zkusí, na moje místo můžeš jen ty." slyšela jsem poslední bratrovu narážku a přišla jsem k oběma a hodila jim sváču. "S čím můžu pomoct?" | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Ut apríl 09, 2013 10:13 pm | |
| Ewok
Dotáhnu poslední úpon a seskočím dolu. Díky ségra... zkus to nahodit, jestli se to nerozsype. Posadím se stranou a začnu sledovat chování rotoru. | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Ut apríl 09, 2013 10:29 pm | |
| Nasoukám se do Ewokovi kabiny a nahazuju všechny motory. ozval se podivný zvuk, ale pak mě a bráchovi známí, kdy celá mašina nastartovala. "Tak co?" křiknu k nim dolů | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Hangár MCRI Ut apríl 09, 2013 11:09 pm | |
| Bryan "Myslím, že by to chtělo dostat ho na chvilku na rychlost, kdy se zvedne, abychom viděli, jestli unesetu váhu." prohlásil jsem a utřel jsem si ruce do hadru. |
| Predmet: Re: Hangár MCRI St apríl 10, 2013 12:10 am | |
| "Ne že bych vám nevěřila pánové, ale budu to já která by byla uvnitř když to tu váhu neudrží." křikla jsem na Bryana a čekala co mi nařídí brácha | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI St apríl 10, 2013 12:55 am | |
| Ewok
Podívám se na sestru a šibalským výrazem, který mám nahozený jen zřídka. Jsem si na 100% jist že jsou úpony dotažené do maxima a tak se usměju a povídám sestře: Copak? Chceš abych se s tebou vyměnil... srabe? | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Št apríl 11, 2013 9:30 am | |
| "Nejsem srab, jen se bojím, aby si nepřišel o svou sestru. Kdo se pak o tebe bude starat a držet nad tebou dohled? Když už jsme u toho vyměnil sis spodky?" ušklíbla jsem se a čekala na jeho reakci. | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Št apríl 11, 2013 9:31 am | |
| Ewok
Nakopni to nebo ti ten kolektiv přivážu k podprsence... zavrčím na sestru a dál sleduju rotor. | |
| Predmet: Re: Hangár MCRI Št apríl 11, 2013 9:35 am | |
| "Tak to bych ráda viděla jak to chceš udělat frajere." usmála jsem se a nakopla jsem jak sám řekl celou mašinu a pomalu přitahovala kolektiv nahoru a tím pomalu stoupala do vzduchu
| |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Hangár MCRI | |
| |
| | | | Hangár MCRI | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |