Posledná téma | » Mesto tieňovSt september 04, 2013 7:07 am pre SuShi» Wolfik (konci)Št apríl 25, 2013 10:14 pm pre Alone Wolf» Zbrojnice, střelnice, cvičištěPo apríl 22, 2013 11:32 pm pre Lucy Salvatoria» Byt č. 14 - Jacka a GiSo apríl 20, 2013 9:29 pm pre Jack O´Connor» Sektor č.1 - MetropolaSo apríl 20, 2013 4:26 am pre Cornelia Blackwood» Alexander Evans (FIGHTER)St apríl 17, 2013 6:32 am pre SuShi» Hangár MCRIUt apríl 16, 2013 7:29 pm pre Face» Sushi, AdminPi apríl 12, 2013 4:23 am pre SuShi» Nepřítomnost/AbsenceŠt apríl 11, 2013 8:15 am pre Salazar» Vstup --> Matris Base Št apríl 11, 2013 7:37 am pre Marry |
|
| Zbrojnice a střelnice | |
| | |
Autor | Správa |
---|
Rayn Sniper 2.
Počet príspevkov : 19 Join date : 20.03.2013 Age : 27
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Po apríl 01, 2013 10:36 am | |
| Inštinktívne som sa nahol kúsok dozadu s hlavou, keď mi šla priložiť tú čepeľ ku krku, no zasa som neudržal rovnováhu a začal som máchať rukamy hore dole a na každú stranu aby som to ustál, no nepodarilo sa a spadol som zas na zadok, tentokrát celkom bolestivo. ,,Au.Vidíš čo robíš ty trdlo? Človek povie nejakú vtipnú narážku a ty ho ideš zabiť." Povedal som a urazene som si založil ruky na hrudi a nafúkol líca ako ona predtým. Potom som sa však zas usmial a postavil. ,,Prečo ťa dnes pozývam na rande po pár minútach ? Možno tu príde čo ja viem zajtra nejaký zombie vírus a my budeme robiť už iba blááááláááléee Ghaaaag a Arghaaaa! Takže asi preto. " Pri tom ako som sa snažil napodobniť zombíkoch som hádzal ,,zombícke" ksichty na Corny. Potom som sa zas trochu usmial a dodal ,,Ale nepovažuj ma za uchyláka, to ja nie som !" Potom sa len milo usmial a čakal na jej reakciu. | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Ut apríl 02, 2013 3:19 am | |
| Hudba znejúca z mojej gitary zrazu stíchla, a môj pohľad ostal upriamený na dvojicu predo mnou. Teda, nie tak celkom predo mnou, ale v druhom rohu, ktorý odo mňa až tak ďaleko nebol. Opäť sa u mňa prejavila nepoznaná vec, škodoradostný úškrn, keď tá baba priložila k tomu chalanovi meč ku krku. Len mi bolo trochu ľúto, že to neskončilo nejak lepšie. Mať tak ich starosti... Pomyslel som si len tak, a zase som začal hrať už trochu veselejšiu pesničku, no stále to bol ten pomalší a depresívnejší typ. Oči už som nechával upriamené na tú dvojicu, a len som očakával, ako ho tá baba za chvíľu zmasakruje, ak vôbec. Keby sa tak nestalo, bol by som veľmi sklamaný. Aspoň raz za čas by sa tu mohlo niečo také stať, keď už tu bola taká dávka nudy, ktorú som teda aspoň ja musel tráviť, keďže som už dlhší čas ani nebol v teréne... |
| | | Christopher Christensen Shooter 2.
Počet príspevkov : 10 Join date : 24.03.2013
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Ut apríl 02, 2013 3:46 am | |
| Po dlouhém obědu jsem zamířil na tohle místo...už to bylo pár dnů co jsem si do nikoho nevystřelil a ten pocit se už nedal vydržet..na mou povahu to bylo něco nového..ten pocit. Jako dítě kterému dáte do ruky zapalovač..nepřestane škrkat dokud něco nepodpálí. Došel jsem tedy na střelnici...bylo zde celkem narváno ale co jiného by ste chtěli dělat ? ..tancovat ? hrát si na poklidný život ? ..ne v tuhle dobu určitě ne. | |
| | | Cornelia Blackwood Fighter 2.
Počet príspevkov : 14 Join date : 24.03.2013
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Ut apríl 02, 2013 4:25 am | |
| Nie každý to vníma ako vtipnú narážku. Poznamenala som sucho a prevrátila očami. Na to, že mu podrežem hrdlo, som radšej ani nemyslela, nie v tejto dobe. Aby si vedel...Nemám čas chodiť na rande, musím trénovať! Chcem sa dostať na ockovu úroveň... Letmo som sa naňho zamračila a vytiahla druhý meč, presne taký istý ako ten prvý. Kedysi patrili môjmu ockovi...Ostré ako britva, špeciálna utvorené tak, aby prenikli cez akúkoľvek obranu Mutantov a podobných stvorení. Prepáč. Dodala som nakoniec. Dragon znova vyplazil jazyk a vrtel chvostom aj naďalej, ale nie už tak intenzívne ako predtým. Kľakla som si k nemu, jeden meč som položila na zem a poškrabkala ho za ušami. | |
| | | Rayn Sniper 2.
Počet príspevkov : 19 Join date : 20.03.2013 Age : 27
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Ut apríl 02, 2013 4:32 am | |
| ,,Tak ako chceš, ale nevieš o čo prichádzaš. Ja mám teraz niečo na práci. Tak ja si ťa niekedy niekde nájdem." Povedal som a vyplazil som jazyk na ňu. Mňa neodradila, mal som nový cieľ do budúcna. Zbaliť Corny. No teraz som si šiel splniť robotu. Ísť vyvenčiť mojich miláčikov. Zakýval som Corny a pomalým krokom som odišiel zo strelnice. Bolo vidno, že Corny mala otca a toho si vážila nadovšetko. Najskôr ho stratila a on bol nejaký bojovník. Ja som si svojho otca tiež vážil, kto by si svojho otca nevážil predsa.
Presun | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice St apríl 03, 2013 10:12 am | |
| Zvolával nás šéf...nastal čas sa konečne zabaviť. Vyskočil som na nohy, naposledy som brnkol posledný tón, a rýchlym krokom som sa vydal preč. Pravdaže som sa najprv musel zbaviť gitary, a až potom sa vybrať na veliteľstvo... Presun |
| | | Cornelia Blackwood Fighter 2.
Počet príspevkov : 14 Join date : 24.03.2013
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Št apríl 04, 2013 4:06 am | |
| Hneď po Lonerovi som odtiaľ odišla aj ja...Konečne dostanem nejakú misiu a vybijem si svoju zlosť na tých nemŕtvych hnusných potvorách. Pomstím vašu smrť... Pomyslela som si so širokým, no pomstychtivým úsmevom. (presun) | |
| | | Christopher Christensen Shooter 2.
Počet príspevkov : 10 Join date : 24.03.2013
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice Št apríl 04, 2013 6:52 am | |
| Hned po zavolání jsem se vytratil nakonec i já..hned potom co sem doplnil munici. (přesun) | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Zbrojnice a střelnice | |
| |
| | | | Zbrojnice a střelnice | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |