Sheyla Minester Lucker 1.
Počet príspevkov : 21 Join date : 28.03.2013
| Predmet: Sheyla Minester (Lucker) St apríl 03, 2013 10:56 am | |
| Meno Priezvisko: Sheyla Minester Hodnosť: Lucker Súčasný pobyt: Stronghold (K tomuto bodu bych potřebovala radu. Chtěla jsem například aby Sheyla byla zpočátku někde venku) Vek: 24 let Dátum narodenia: - 22.8. Pohlavie: - Žena Schopnosti: Sheyliny schopnosti jsou pro ženu typické. Umí velmi dobře vařit, nadávat a skvěle se líčit. Když pomineme její kadeřnické a maskérské schopnosti, umí Sheyla ještě dobře kreslit. Žádné unikátní zajímavé schopnosti neovládá. Hraní na kytaru. Špeciálne schopnosti: --- Charakter: Sheyla není typ člověka, co by vyhledával nebezpečí a vraždil zombie na potkání. Před apokalypsou to byla veselá dívčina, co se znala se všemi svými zákazníky jako s nejlepšími přáteli. Měla ráda úplně každého, ať byl jakýkoliv. Snažila se na každém najít něco pozitivního. Po té katastrofě se ale všechno změnilo. Teď je to vystrašená žena hledající bezpečí. Možná kdyby se s někým setkala, vrátila by se jí ta veselá povaha. Pořád je také stydlivá, jako bývala i před apokalypsou. Deník Sheyly Minester : Jmenuji se Sheyla Minester. Narodila jsem se 22.8.2096 v malé vesnici v USA. Rodiče vždy říkali, že jako malá jsem si pořád sama stříhala vlasy, stejně jako všem svým panenkám. Dokonce i plyšákům jsem dělala účesy. Jako malá jsem neměla žádné přátele, a tak jsem se svými hračkami strávila všechen volný čas. Oba moji rodiče pracovali dlouho, vždycky najali nějakou chůvu, aby mě pohlídala, než se vrátí. Jenže než jsem ji stihla pořádně poznat, objednali jinou. Nikdy jsem nepochopila pravý důvod, proč se tohle dělo. Ale bylo to jedno, vždyť jsem byla malá. Do školy jsem se moc netěšila, protože jsem si sebou nemohla brát všechny hračky. S dětmi ve třídě jsem se bavila jen málo, protože jsem se docela styděla. Byla jsem nejmenší ze třídy a nerostla jsem asi do 5. Třídy. Ostatní děti se mi tak trochu smály. Pamatuji si, že jsme měli ve třídě takovou tlustou holku. Byla tak zakomplexovaná, že neuměla nic jiného než urážet a šikanovat ostatní. Bylo mi jí až líto… Když mi bylo 13, odstěhovali jsme se s rodiči do většího města. Začínala jsem se dostávat do puberty. Na ty roky nechci ani vzpomínat. Ale mělo to i své výhody… V deváté třídě už se do mě dokonce zamiloval jeden kluk. I mně se líbil, ale styděla jsem se mu cokoliv říct. Já na něj ani nedokázala promluvit, když mi něco řekl. A když mi řekl, že mě miluje, což bylo na rozlučce třídy, tak jsem sebou švihla. Tehdy bylo všechno fajn. Nakonec jsme se dali dohromady a byli spolu celkem dlouho. Přestože jsme chodili každý na jinou školu, museli jsme se každý den vidět. Byla jsem zamilovaná až po uši. Dál než k polibkům to ale nikdy nedošlo. Naštěstí. Já studovala kadeřnicinu, on zdravotnictví. Když jsem potom zjistila, že tam přetáhl snad všechny studující zdravotní sestry, znechutil se mi. Přesvědčila jsem se na vlastní oči, když jsem ho šla navštívit. Už jsem ho od té doby nikdy neviděla a ani jsem po tom netoužila. Po dalším roce jsem úspěšně dostudovala svůj obor. Radši jsem si ještě ale udělala nástavbu, abych si mohla otevřít vlastní kadeřnictví. To znamenalo další dva roky studování. Když jsem úspěšně dostudovala, začala jsem díky rodičům s vlastním salónem. Mimo kadeřnictví jsem rok a půl chodila na kurzy kosmetiky. No a pak se všechno totálně zvrtlo. Začaly se dít divné věci a já měla pocit, že se chystá něco strašlivého. A měla jsem pravdu. Apokalypsa zombie, která tu teď zavládá, je to nejhorší, co se kdy mohlo stát. Každý den musím bojovat, abych přežila. Překonávat svůj strach. Ani nevím, kde jsou moji rodiče… Z věcí, co jsem měla v salónu, jsem musela udělat své zbraně. Jak dlouho se ale ještě dokážu bránit nůžkami?! Bojím se! Chci do bezpečí! Avatar: - Spoiler:
(Snad nevadí, že je to Lara ) Techniky: ---- Vybavenie: kadeřnické nůžky (4x), hřeben, kuchyňský nůž, lak na vlasy, skicák a tužka, rozbité zrcátko | |
|
SuShi Admin
Počet príspevkov : 45 Join date : 30.09.2012 Age : 30 Bydlisko : Slovensko
| Predmet: Re: Sheyla Minester (Lucker) Št apríl 04, 2013 7:20 pm | |
| Na začiatok sa ospravedlňujem že si musela čakať^^" Veľmi dobré, presne takto má vyzerať Lucker O tom pobyte...nie je problém aby si začala niekde vonku, jednotky zo Strongholdu si ťa nájdu Kebyže sa chceš bližšie dohodnúť napíš na skype mne nebo Achanovi | |
|
Sheyla Minester Lucker 1.
Počet príspevkov : 21 Join date : 28.03.2013
| Predmet: Re: Sheyla Minester (Lucker) Pi apríl 05, 2013 1:51 am | |
| To vůbec nevadí že jsem čekala, ani to není moc dlouho! Tak ok, domluveno. Najdou si mě! Ale musej mě najít dřív než zombie... | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Sheyla Minester (Lucker) Pi apríl 05, 2013 2:11 am | |
| |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Sheyla Minester (Lucker) | |
| |
|