Post Apocalyptic Army
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Textová RPG z prostredia PostApocalyptic

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie
Prihlásenie
Užívateľ:
Heslo:
Prihlásiť automaticky pri ďalšej návšteve: 
:: Zabudli ste svoje heslo?
Posledná téma
» Mesto tieňov
Albert Wesker  EmptySt september 04, 2013 7:07 am pre SuShi

» Wolfik (konci)
Albert Wesker  EmptyŠt apríl 25, 2013 10:14 pm pre Alone Wolf

» Zbrojnice, střelnice, cvičiště
Albert Wesker  EmptyPo apríl 22, 2013 11:32 pm pre Lucy Salvatoria

» Byt č. 14 - Jacka a Gi
Albert Wesker  EmptySo apríl 20, 2013 9:29 pm pre Jack O´Connor

» Sektor č.1 - Metropola
Albert Wesker  EmptySo apríl 20, 2013 4:26 am pre Cornelia Blackwood

» Alexander Evans (FIGHTER)
Albert Wesker  EmptySt apríl 17, 2013 6:32 am pre SuShi

» Hangár MCRI
Albert Wesker  EmptyUt apríl 16, 2013 7:29 pm pre Face

» Sushi, Admin
Albert Wesker  EmptyPi apríl 12, 2013 4:23 am pre SuShi

» Nepřítomnost/Absence
Albert Wesker  EmptyŠt apríl 11, 2013 8:15 am pre Salazar

» Vstup --> Matris Base
Albert Wesker  EmptyŠt apríl 11, 2013 7:37 am pre Marry

Albert Wesker

Goto down 
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Albert Wesker  Empty
OdoslaťPredmet: Albert Wesker    Albert Wesker  EmptyPo marec 25, 2013 1:39 am

Meno Priezvisko: Albert Wesker

Hodnosť: - Agent MCRI 4. stupně, krycí jméno "incomer" (cizinec), Commando/Medik

Súčasný pobyt: MCRI base
Vek: - 56let (vypadá na 30 díky pokročilé medicíně)

Dátum narodenia: - 29.2.2064

Pohlavie: - muž

Schopnosti: - Střelba z pistole, boj s pistolí a nožem nablízko, vynikající znalosti ohledně medicíny, toxikologie a MCRI medikamentů, velká znalost MCRI technologie, umí ovládat většinu obranných mechanizmů pevnosti MCRI

Špeciálne schopnosti: Díky speciálnímu výzkumu, který částečně prováděl na sobě, se v Albertově těle vyvinul protein vylučující stejné feromony jako zombie. To mu umožňuje pohybovat se v ulicích naprosto klidně a pouze inteligentnější jedinci jsou schopni si ho všimnout. Pokud se ale začne chovat agrsivněji (například vystřelí z pistole, začne křičet nebo utíkat, když neutíká nikdo jiný, feromony jdou ty tam).
Další vliv měl na Alberta výzkum regenerace. Díky němu totiž stárně pomaleji než obyčejný člověk, je o něco málo silnější i rychlejší (ale nejsou to žádné extrémy, snad jen zbraň umí tasit opravdu rychle) a jeho oči se dobře přizpůsobují světelným podmínkám (v absolutní tmě samozřejmě nevidí nic).
Poslední schopností, kterou má za následek proteinová mutace, ale i bohaté zkušenosti, je inteligence. Albert je poněkud pomalejší, co se týče obyčejných věcí, jelikož žil celý život na základně a ven se dostal až před několika lety, nezná ty nejobyčejnější lidské věci (třeba cedník). Co mu chybí v těchto znalostech však dohání taktikou a znalostmi vyspělé technologie, medicíny a boji se zombie.

Charakter: - Albert je neuvěřitelně klidný člověk. Naučil se naprosto dokonale ovládat emoce, aby se mohl pohybovat i mezi vyššími stupni zombie minimální šancí na prozrazení. Tvrdí, že sbírání vzorků z laboratorních krys je nepřesné a neúplné, a raději sám vyráží do ulic, aby se přiučil dalším věcem a pomohl výzkumu. Když ale přijde na boj, umí se o sebe postarat. Nemá rád, když se neplní rozkazy nebo když výzkum nikam nevede. Jeho tajným snem je dojít díky jeho schopnostem až k Matris a promluvit si s ní o dalších krocích, které by uspokojily obě strany.
Zajímavosti: Asi jedinou zajímavostí je to, že Matris ví, kdo je Albert Wesker, dokonce se s ním v podobě stínů už párkrát setkala, ale i přesto ho nezabila. To nutí Alberta k názoru, že Matris touží po stejném cíli jako on.

Životopis:

Zdravím. Jsem Albert Wesker a momentálně jsem nejvýše postaveným známým agentem MCRI. Tedy...ne, že by to byla nějaká výhra, je nás asi deset, ale pořád mám přístup k většině MCRI vybavení. Nejsem žádný extra voják, ale na mém přežití závisí životy lidstva. Já jsem totiž jeden z mála, kdo může najít protilátku a zlikvidovat nebo alespoň zbrzdit projekt Matris.
Narodil jsem se před skoro šedesáti lety v jedné z líhní MCRI, jako pozorovací a syn jednoho z vědců. Moje dětství bylo provázené hlavně testy, výcvikem a asistencí ve výzkumu. Celkem nuda, ve srovnání s tím, co přišlo potom.
V devadesátých letech se společnosti nevydařily projekty a Matris se vymkla kontrole. Začala okamžitě různá opatření a na svět byli vysláni agenti různého ražení. Já sám jsem souhlasil se svou účastí na projektu "incomer", který vedl můj otec. V kostce se začala má tělesná stránka měnit za pomoci stimulantů a karboxylových vláken měnit na zombie. To mi mělo zaručit určitou imunitu a svobodu v chození po ulicích. Můj otec mi jednoho večera prozradil, že ze mě dělají špeha, který se díky této proceduře bude schopný dostat až k Matris a zlikvidovat ji. Procedura ale nebyla dokončena po tom, co naše základna padla pod náporem zombie v roce 2108. Od té doby se toulám venku. Sem tam spolupracuji s přeživšími, ale hlavně proto, abych zjistil, kde jsou další základny, chemické laboratoře a jiné věci patřící MCRI.
Lidský svět, to je další etapa, kterou bych rád zmínil. Jak, sakra, můžou lidi žít bez všech těch vymožeností, které jsem měl já v MCRI? Když jsem se jednou jedné skupinky zeptal, jestli mají něco, co by se hodilo medikům, dali mi kus smotané elastické bavlny a roztok jódu. Jak s tím chtějí vyléčit ránu od zombie? Je mi těch ubožáků opravdu líto...
Před půl rokem jsem narazil na agenta (cn.:Ewok), který přišel v opravdu potřebnou chvíli. Něco se totiž zvrtlo v mojí misi získání vzorků ze silnějších zombie a mám pocit, že jsem narazil na první stopy Matris, která mě odhalila nějak jinak, slyšel jsem šeptání v hlavě. Když už mi došly všechny náboje auž jsem myslel, že chcípnu, uslyšel jsem zvuk rotorů a nad sebou helikoptéru se znakem MCRI. Vytáhl jsem světlici, pustil ji pod sebe a rozeběhl jsem se k nákupnímu centru. Vyběhl jsem až na střechu, kde se už vznášel vrtulník s agentem v kabině. Skočil jsem do něj, společně jsme pokropili tu bandu, co běžela za mnou, a po různých záležitostech jsme letěli ke mně na základnu.
Každopádně můj výzkum jde stále dál a osahuje čím dál lepších výsledků. Pokousaný člověk, který se ke mně dostane do 48mi hodin, má stále vysokou šanci na přežití a vypadá to, že jsem našel antivirotikum, které by mohlo začít mírnit příznaky. Bude ale ještě potřeba mnoho výzkumů...a mnoho pokusů...kdo ví, jestli to stihneme...

Vybavenie: -
Pistole Five Seven, pět zásobníků, každý na 20 nábojů:http://cs.wikipedia.org/wiki/FN_Five-seveN
Bojový nůž (2x, kdyby jeden ztratil): Albert Wesker  Combatknifefuturisticby

Kabát a oblečení z prasečí kůže (těžko se prosekává a prokousává): Albert Wesker  Albertwesker

Na pásku mám různá séra, desinfekce, obvazy, injekce, věci na sbírání vzorků, vše v taktických kapsičkách.
PDA
Návrat hore Goto down
SuShi
Admin
SuShi

Počet príspevkov : 45

Albert Wesker  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Albert Wesker    Albert Wesker  EmptyPo marec 25, 2013 5:54 am

Povolené
Návrat hore Goto down
https://postapocalypticarmy.slovakforum.net

Albert Wesker
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Post Apocalyptic Army :: Textová Hra :: Post Apocalyptic Army :: Charaktery :: MCRI-
Prejdi na: